Cuvinte cheie

Albume. Carti ilustrate 21
Atlase. Dictionare si Enciclopedii 120
Carti pentru copii si tineret 138
Diverse 156
Drept 393
Fara domeniu 11
Fictiune 1434
Ghiduri practice 418
Limbi si civilizatii straine 139
Manuale si auxiliare 248
Medicina 124
Metodologie / Pedagogie 118
Non-fictiune 450
Psihologie 257
Reviste 26
Stiinte sociale 704
Stiinte umaniste 811
Tehnologie si Stiinta 166

 Edituri partenere

Cartea Romaneasca -10 %
Institutul European -10 %
Polirom -10 %
Ad Libri
Agapis
Agaton
Agnos
Aius
Alcris
Aldopress

Vezi toate editurile...

FAQ

 

    TERMENI ŞI CONDIŢII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

[Accesul la site] [Drept de autor] [Reguli de utilizare] [Produse şi servicii] [Preţuri] [Mod de livrare] [Informarea clientului][Disponibilitatea pe site] [Reguli de confidenţialitate]

     Acest document stabileşte termenii şi condiţiile īn care puteţi utiliza site-ul www.cartedesucces.ro. Prin accesul şi utilizarea site-ului sau a subdomeniilor acestui site se consideră că īnţelegeţi şi sunteţi de acord cu acesti termeni şi condiţii, cu toate consecinţele care decurg din acceptarea acestora şi pentru care vă asumaţi īntreaga răspundere. Ne rezervăm dreptul de a modifica, revizui sau completa aceşti termeni şi condiţii oricānd şi ori de cāte ori este nevoie. Orice modificare făcută publică īn această pagină va intra īn vigoare din momentul postării ei pe site.
    
Termenii şi condiţiile de utilizare menţionate mai sus se aplică atāt pentru informaţia existentă pe site, cāt şi pentru orice altă informaţie trimisă prin email utilizatorilor īnregistraţi la site.

ACCESUL LA SITE

Pentru a utiliza acest site, potenţialul utilizator trebuie să obţină acces la serviciile de Internet, plătind taxele aferente acestui serviciu. Achiziţia echipamentelor şi a abonamentelor de acces la internet cade exclusiv īn sarcina utilizatorului.
Pentru o vizualizare optimă a acestei pagini se recomandă o rezoluţie minimă de 1024x768 şi minim 256 culori. 
Nu ne asumăm responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei de comunicare cu acesta. 
Prin termenul "utilizator" al acestui site se īnţelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa acest site. 

DREPTURILE DE AUTOR, MARCA ŞI PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

Materialele de pe site includ programe, imagini şi texte şi sunt proprietatea SC Campus Net SRL. Se interzice cu desăvārşire copierea, reproducerea sub orice formă, prezentarea, difuzarea sau transmisia de orice fel, exceptānd scopurile de uz personal, non-comerciale. Orice altă utilizare necesită, īnainte de folosire, permisiunea īn scris a proprietarului sau a partenerilor săi.
Este interzisă crearea de legături īntre alte site-uri cu acest site, fără un acord prealabil scris. Īn cazul īn care vor fi găsite link-uri neutorizate, nu ne asumăm nici o  responsabilitate pentru acele site-uri. Ne rezervăm dreptul de solicita sancţionarea, conform legislaţiei īn vigoare, a proprietarilor respectivelor site-uri.
Nu sīntem şi nu putem fi făcuţi responsabili īn nici un fel de disponibilitatea informaţiilor de pe site-urile ale carol linkuri le promovăm, de forma, conţinutul, publicitatea, produsele sau orice alte materiale disponibile pe site-urile respective.
Ne rezervăm dreptul de a sancţiona conform legislaţiei īn vigoare īn Romānia a persoanelor fizice sau juridice implicate, dacă se dovedeşte că se utilizează site-ului cu scop de atac, distrugere sau alterare a acestuia sau a altor site-uri prin intermediul acestuia, sau īncercarea de a ataca sau discredita īn orice fel SC Campus Net SRL sau partenerii săi (incluzānd produsele, serviciile şi angajaţii acestora).

REGULI DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Interzicem utilizatorilor următoarele:
- copierea, multiplicarea, distribuirea de orice fel şi prin orice mijloace a conţinutului existent pe acest site;
- ştergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor publicate pe site;
- īncercarea de fraudă sau testarea vulnerabilităţii site-ului sau accesarea oricăror servere fără autorizaţie;
- īncercarea de a interveni īn funcţionarea serverelor de hosting prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin orice modalitate;
- folosirea oricăror adrese de e-mail, adrese poştale şi telefoane publicate pe site pentru orice alt scop īn afară de trimiterea de mesaje justificate.
Violarea oricărei dintre aceste reguli atrage după sine răspunderea civilă sau penală.
 

DESCRIEREA PRODUSELOR ŞI SERVICIILOR

Pe acest site se folosesc descrieri particulare fiecărui produs sau serviciu cu detalii clare privind unicitatea, identificarea şi costurile. Pozele şi textele au caracter de prezentare a produselor şi pot apare erori de culegere sau prelucrare.
   Nu se garantează disponibilitatea permanentă īn stocul propriu sau al furnizorilor a tuturor produselor listate pe site şi care pot fi adaugate in coş . Ne rezervăm astfel dreptul de a nu onora comanda, parţial sau integral, dacă un anumit produs a fost epuizat.

PREŢURILE PRODUSELOR ŞI SERVICIILOR

Preţurile sunt cu TVA inclus si nu se modifică intre momentul plasării comenzii si momentul plătii de catre cumpărător. Īn eventualitatea īn care preţul produsului sau unele caracteristici ale produsului sau serviciului au fost greşit introduse īn baza de date sau afişate greşit, utilizatorul va fi contactat pentru a i se comunica preţul şi caracteristicile corecte. Se acordă discounturi pentru produsele şi serviciile oferite - aceste discounturi se calculează īn funcţie de cantitatea comandată sau īn funcţie de promoţia existentă pe site īn acel moment. Sumele minime de plată pentru o comandă sīnt calculate funcţie de discountul acordat īn acel moment.
Ne rezervăm dreptul de a modifica īn orice moment şi fără nici o notificare prealabilă preţurile şi discounturile produselor sau serviciilor comercializate pe acest site, precum şi includerea/excluderea īn/din tarif a taxelor poştale sau de transport. . Modificarile astfel intervenite operează numai pentru comenzile noi .Discounturile, sumele minime admise pentru o comandă şi taxele poştale sau de transport vor fi afişate īnainte de expedierea comenzii către noi şi evidenţiate īn emailurile de confirmare expediate ulterior comenzii.
 
Discounturile afişate pe site sīnt valabile EXCLUSIV comenzilor făcute prin librăria virtuală a
site-ului www.cartedesucces.ro. Nu se aplică la comenzile făcute prin email, telefon, fax sau prin poştă.

MODUL DE LIVRARE ŞI PLATĂ

1) Comenzile vor fi onorate in intregime sau partial fara vreo alta formalitate in sensul obtinerii consimtamintului cumparatorului , din nou , dar acesta va primi un email automat de informare cu privire la expedierea comenzii , a produselor expediate si a sumei de plata . Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Livrările din ţară se fac īntr-un interval cuprins de regula īntre 5 şi 15 zile lucratoare de la data confirmării comenzii.Nu ne facem responsabili de depăsirea acestor termene , dacă e cauzată de către partenerii nostri;. Plata se va face prin sistem ramburs, la primirea coletului. Taxele poştale sīnt suportate de către cumpărător in cazul comenzilor sub 500 RON sau de către comerciant in cazul comenzilor cu valori mai mari de 500 RON.
2) Ne rezervăm dreptul de a solicita plata īn avans a comenzii īn cazul utilizatorilor care au avut mai multe comenzi neridicate anterior. Coletul va fi returnat in ambalajul original si doar daca produsele nu au suferit deteriorari. Cheltuielile aferente returnarii bunurilor vor fi suportate de catre cumparator.
3) Ne pastram dreptul ca atunci cand consideram ca actiunile cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicitam daune .
4) Ne rezervam , in mod similar , dreptul de a refuza comenzile utilizatorilor care in mod repetat returneaza produsele fara motive reale.
5) In cazul in care utilizatorul nu primeste in termen de 20 de zile lucratoare coletul sau macar emailul automat de livrare a comenzii , poate considera ca nu se poate onora comanda , din lipsa stocului disponibil in librarie sau la furnizor , fara vreo alta notificare .

INFORMAREA CLIENTULUI

Informarea clientilor cu privire la disponibilitatea titlurilor sau referitor la stadiul comenzii efectuate se face utilizand formularul din pagina de Contact. Nu vom face corespondenta nesolicitata cu clientul , ci doar in baza cererii acestuia . Clientul va fi informat automat , printr-un email in momentul in care coletul pleaca catre el

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI PE INTERNET

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau de a īntrerupe, temporar sau permanent, parţial sau total, funcţionarea acestui site, fără notificare prealabilă.
Nu sīntem răspunzatori faţă de utilizatori pentru modificarea, suspendarea sau īntreruperea serviciilor disponibile pe site.
Oferim site-ul şi informaţiile, imaginile şi textele existente sau produsele şi serviciile noastre sau ale terţelor părţi pe o bază <aşa cum este> şi nu se oferă garanţii de nici un fel, exprese sau implicite, inclusiv nici o garanţie privind calitatea, gradul de utilitate şi de comercialitate, non-violare, compatibilitate, securitate şi acurateţe.
Nu vom fi răspunzători pentru nici un fel de pagube directe sau indirecte şi nici de orice alt fel ca urmare a folosirii site-ului. Nu se garanteză īn nici un fel că site-ul va funcţiona fără īntreruperi sau erori, sau că siteul sau serverul gazdă este lipsit viruşi sau alte probleme. Nu ne asumăm responsabilitatea şi nu putem fi traşi la răspundere pentru nici un prejudiciu de orice fel, pentru viruşii care pot afecta echipamentele, īn urma accesului, utilizării sau navigării pe site-ul nostru sau datorită descărcării oricăror materiale (date, texte, imagini, sau orice altă informaţie de pe site).
Pe site se pot prezenta reclame ale unor parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informaţiile acestor pagini externe, precum şi bannerele de reclamă afişate pe site-ul nostru, nu se află sub controlul nostru şi utilizarea de orice fel a acestor pagini se face pe propriul risc.

REGULI DE CONFIDENŢIALITATE

Datele personale cerute prin formularele site-ului pentru a putea utiliza serviciile oferite sunt protejate conform legilor īn vigoare īn Romānia. Aceste informatii sunt necesare in vederea facturarii si expedierii comenzilor . Utilizatorul nu e obligat sa furnizeze aceste date , insa in lipsa acestora nu se poate prelucra si expedia comanda . SC Campusnet SRL este inscris in registrul Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la numarul 15381
Prin completarea formularelor de īnregistrare on-line utilizatorii sunt de acord că datele personale pe care le īnregistrează să intre īn baza de date şi īnţeleg că vor primi mesaje cu privire la produse şi servicii, promoţii, concursuri sau orice alte acţiuni ce se vor desfăşura īn viitor. In orice moment , prin cerere transmisa prin posta , fax sau e-mail , utilizatorul poate cere radierea contului sau din baza de date. De asemenea , in orice moment , prin accesarea propriului cont , utilizatorul poate sa-si modifice datele introduse la inregistrare
Utilizatorul este īn īntregime responsabil pentru păstrarea confidenţialităţii asupra informaţiilor asociate accesului la serviciile site-ului, prin logarea la acesta. Toate informaţiile care sunt făcute publice īn contul utilizatorilor sunt responsabilitatea exclusivă a acestuia. Īn cazul accesării neautorizate a contului de terţe persoane, nu ne asumăm nici o responsabilitate.
Ne obligăm să nu facem publice datele personale ale utilizatorilor şi să nu le dezvăluim unor terţe părţi, īn afara cazului īn care acest lucru este necesar pentru a respecta legea şi/sau procedurile judiciare.
Nu acceptăm nici un fel de materiale nesolicitate. Orice materiale trimise de utilizatori către noi trec automat īn proprietatea noastră, utilizatorul respectiv renunţānd automat la orice pretenţii materiale sau de orice alt fel.


 Autentificare


 Cautare


 Parteneri

 
Ghidul tau autentic de shopping.